Llocs d'interès de Santanyí, Mallorca
S'Alquerria Santanyi Mallorca illes Balears
S'Alqueria Blanca
És un petit poble pròxim a la costa, on destaca l'església de la Mare de Déu de la Consolació per sobre de les altres construccions.
Calonge Figuera Santanyi Mallorca illes Balears
Calonge
Calonge és un petit poble, molt pròxima a S'Horta i Cala d'Or. Quan el rei Jaume I es passejava per allà, aquest lloc li va recordar a Calonge de l'Empordà.
Porto Petro Santanyi Mallorca illes Balears
Porto Petro
Compost per cases de vacances, hotels i apartaments turístics. Hi ha un port comercial, per a l'exportació de la pedra de Santanyí.
Cala Santanyí Santanyi Mallorca illes Balears
Cala santanyí
És un petit centre de vacances, on predominen principalment els habitatges unifamiliars, i els complexos d'apartament i hotels.
Cala D'Or Santanyi Mallorca illes Balears
Cala d'Or
És una de les primeres urbanitzacions turístiques costaneres de Mallorca (1930), va ser iniciada exclusivament per la bellesa natural de les cales de la zona.
Santanyí Santanyi Mallorca illes Balears
Santanyí
Terme municipal amb 35 km de costa on es troben algunes de les millors platges verges de Mallorca i el Parc Natural de Mondragó.
Cap Des Moro Santanyi Mallorca illes Balears
Cap des Moro
Zona residencial annexa la Parc Natural de Mondragón. un paratge idíl · lic i meravellós per allotjar i viure, amb diferents hotels i xalets de luxe.
Playas de Santanyí Santanyi Mallorca illes Balears
Platges de Santanyí
En Santanyí es troben algunes de les millors platges verges de Mallorca. Gaudeix de Sol, mar i sorra Blanca. Fes un volt per les nostres platges
.
Cala Figuera Santanyi Mallorca illes Balears
Cala Figuera
Un lloc força tranquil i pintoresc, té un port pesquer molt bonic on a l'estiu es fan concerts davant del mar. La platja està a uns 3 km.
Es Llombards Santanyi Mallorca illes Balears
Es Llombards
El llogaret va sorgir en el segle XVII, al costat de les basses comunals, manades construir pel rei Jaume II de per garantir el proveïment d'aigua.
Cala Llombards Santanyi Mallorca illes Balears
Cala Llombards
És un petit centre de vacances desenvolupat a partir de 1969, a la cala del mateix nom, majoritàriament format per habitatges unifamiliars.
Parque natural de Mondragó Santanyi Mallorca illes Balears
Parc Natural de Mondragó
Va ser declarat Parc Natural el 18 de novembre de 1992, després de les manifestacions populars en contra de la construcció d'un centre turístic.