Sol, arena y platja: Santanyí
Playa Caló d'es Burgit Santanyi Mallorca
Platja Caló d'es Burgit
És una cala que es caracteritza per tenir unes dimensions reduïdes, una pineda frondosa que a dalt fins a la vorera i un talús compost de fina sorra daurada.
Playa Caló de Ses Egos Santanyi Mallorca
Platja Caló de Ses Egos
Esta platja diminuta, curva y de arena está rodeada de hoteles plantados en sus proximidades, lo que dificulta su acceso desde el núcleo residencial de Calonge.
Playa Cala Llombards Santanyi Mallorca
Platja Cala Llombards
Aquest tranquil arenal blanc, que es perllonga molts metres cap a l'interior, fins la pineda que la tanca, està flanquejat per penya-segats alts.
Playa Cala Santanyí Santanyi Mallorca
Platja Cala Santanyí

Aquesta platja turística d'aigües tranquil · les, on desemboca el torrent, té poc desnivell, i en la seva badia es pot practicar surf i busseig.
Playa Caló de sa Barca Trencada
Platja Caló de sa Barca Trencada
Aquesta porció de costa de Migjorn és de sorra i està envoltada d'alguns hotels que contrasten amb un entorn natural d'alzinars vells i la vegetació dunar.
Playa Caló des Pou Santanyi Mallorca
Platja Caló des Pou
Aquesta platja tranquil·la, compta amb equipaments excel·lents per banyistes, es troba escassament urbanitzada i posseeix una fina sorra blanca.
Playa Cala S'Almunia Santanyi Mallorca
Platja Cala s'Almunia
Aquesta porció del litoral santanyiner és un embarcador tallat pel mar i el vent, les escasses porcions llises són utilitzades pels banyistes com solàriums.
Playa Cala Serena Santanyi Mallorca
Platja Cala Serena
Aquesta platja està formada per dos caletes, separades per una punta de roques de altura baixa, de sorra fina i molt poca pendent.
Playa Cala d'Or Santanyi Mallorca
Platja de Cala d'Or
Aquesta bella platja està flanquejada per roquissars de baixa altura, acaba en un sorral petit, bonic, de gra fi, amb poc desnivell.
Playa Cala Esmeralda Santanyi Mallorca
Platja Cala Esmeralda
Rep el seu nom del color verdiblau que adquireix la seva aigua al sol. S'ha mantingut part de les pinedes alts i s'ha donat una mica més d'espai al banyista.
Playa Cala S'Amarador Santanyi Mallorca
Platja de S'Amarador

S’Amarador es una platja de arena fina, con poco desnivel, con vegetación que fija su sistema dunar (pinos, cardo del arenal y el barrón).
Playa Cala de sa Font de n'Alis Santanyi Mallorca
Platja Cala de sa Font de n'Alis
També anomenada Cala Mondragó. Un dels mànigues de mar mallorquines més bells i grans, el qual es divideix en dues platja, s'Amarador i aquesta platja).
-